Zobrazeno 1 - 10
of 35 376
pro vyhledávání: '"total acidity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GAO Sheng, XU Jianhua
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 2, Pp 327-336 (2023)
In this paper, hyperspectral imaging technology was used for nondestructive detection and distribution visualization of total acidity and firmness of red globe grapes. The hyperspectral information of 360 samples of growing red globe grapes in the wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6955f85d74074fc2a7ea7630a52695d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 44, Iss 5, Pp 40-46 (2021)
The impact of global warming has not bypassed the wine industry either. This is best manifested through an increase in alcoholic strength, which is accompanied by a decrease in total acidity and significantly affects the sensory properties of wine. O
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62b3abc902a04e32adda64dcfb92f4d6
Autor:
Lestari, Ayu Rahmania1, Wonorahardjo, Surjani1 surjani.wonorahardjo@um.ac.id, Suharti, Suharti1
Publikováno v:
Makara Journal of Science. Sep2021, Vol. 25 Issue 3, p188-194. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture February 2022 193
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2020 157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.