Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"tortilla texture"'
Autor:
Brenda Contreras Jiménez, Miguel E. Oseguera Toledo, Lina Garcia Mier, Ricardo Martínez Bravo, Carlos Alberto González Gutiérrez, Fabiola Curiel Ayala, Mario E. Rodriguez-Garcia
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 527-534 (2020)
The objective of this work was to study the physicochemical properties of nixtamalized corn flour (NCF) enriched with grasshopper Sphenarium purpuracens, “chapulin” flour (ChF) at 2, 6, and 10% w/w. Bromatological, vibrational, mineral, structura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3145f80c8a549e298d3dba8ffcf52ac
Autor:
Fabiola Curiel Ayala, Brenda Lidia Contreras Jiménez, Lina Garcia Mier, Miguel E. Oseguera Toledo, Ricardo Martínez Bravo, Mario E. Rodríguez-García, Carlos A. González Gutiérrez
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 527-534 (2020)
The objective of this work was to study the physicochemical properties of nixtamalized corn flour (NCF) enriched with grasshopper Sphenarium purpuracens, “chapulin” flour (ChF) at 2, 6, and 10% w/w. Bromatological, vibrational, mineral, structura
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.