Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "topna suha snov"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
5
of
5
pro vyhledávání:
'"topna suha snov"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Vsebnost nekaterih prehranskih komponent v plodovih in semenih različnih klonov drena (Cornus mas L.)
Autor:
Kodrič, Poldka
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::03248f6abddd604288070cc2342477a4
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-1316
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Hydrolysis of sucrose during processing of concentrated fruit products
Autor:
Plankar, Tomaž
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::5c21821f2cdfb78f54e5f494c798c024
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-1326
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo
Autor:
Kadivec, Mirta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::ebc4d334dae5972b3a9b2a378fa3b043
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1221
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti plodov navadne jagodičnice (Arbutus unedo)
Autor:
Farkaš, Milan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::0d8fb18e6ff2c34725efc93dfda585fa
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1283
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Optimalni pogoji obiranja jabolk cv. Pinova in cv. Marina
Autor:
Urh, Nina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::aff2a228f6fdde1cb34ccc20d1c149d8
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1195
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
3
chemical composition
2
barva
2
elementi
2
fibre
2
kemijska sestava
2
minerals
2
organic acids
2
vitamin c
2
voda
2
water content
1
apples
1
arbutus unedo
1
ascorbic acid
1
ash
1
askorbinska kislina
1
aubergines
1
color
1
colour
1
cornaceae
1
dry matter
1
dry weight
1
fats
1
fatty acids
1
fenolne spojine
1
fructose
1
fruits
1
fruktoza
1
glucose
1
glukoza
1
heat treatment
1
hplc
1
jams
1
malic acid
1
mascobe
1
mascobne kisline
1
phenols
1
plodovi
1
polifenoli
1
polyphenols
1
quality
1
saharoza
1
seeds
1
sensory properties
1
senzoricne lastnosti
1
soluble solids
1
starch
1
strawberry tree
1
sucrose
1
tekstura
1
texture
Zdroj
5
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......