Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"topical butter"'
Autor:
Pages Xavier
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 16, Iss 4-5-6, Pp 248-253 (2009)
By definition, “butters” are anhydrous and solid fats at room temperature. A lot of different crude fats and butters are available in Africa and other tropical countries, and their characteristics make often them interesting to valorise. This pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1f9e931f7ea4ced8a582de9ceefb880
Autor:
Xavier Pages
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 16, Iss 4-5-6, Pp 248-253 (2009)
By definition, “butters” are anhydrous and solid fats at room temperature. A lot of different crude fats and butters are available in Africa and other tropical countries, and their characteristics make often them interesting to valorise. This pre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.