Zobrazeno 1 - 10
of 256
pro vyhledávání: '"tomato pulp"'
Autor:
Md Shahjahan Kabir, Urmi Roy, Sourov Pramanik Suvo, Abdus Sobhan, Md. Murtuza Kamal, Most. Jesmin Akhter, Mst Sorifa Akter, Maruf Ahmed
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100550- (2024)
This study investigated the impact of chemical and thermochemical treatment on the physicochemical, antioxidant, and enzymatic behavior of tomato pulp. The chemical treatment involved the use of 0.05 % potassium metabisulfite, 0.05 % sodium metabisul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/baab67ff5cb54a5597161fea1178c23e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Veterinary Medicine, Vol 78, Iss 1, Pp 129-134 (2021)
The objective of this study is to reduce the cost of raising beef cattle in Algeria by proposing a Zootechnical fattening protocol for breeders. The study was carried out on mixed-breed young bulls (Charolais x local breeds). Food rations were distri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12775001f9df4b0e9ed397cd4d7e43fb
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 11, p 4363 (2023)
The aim of the study was to optimize the conditions [inoculum size (4, 6, and 8%), fermentation temperature (31, 34, and 37 °C), and apple: tomato ratio (2:1, 1:1, and 1:2)] on the viable cell count and sensory evaluation in apple–tomato pulp by r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8229c078f3f044e2bf230dbe5e5f2cef
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 3, Pp 744-750 (2021)
Background and Aim: The use of agro-industrial byproducts as an unconventional source of raw materials for monogastric feed is one possible solution. This study aimed to determine the effects of incorporating detoxified apricot kernel meal (DAKM) as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f331c4186504dccbbdfeb0069b83e34
Publikováno v:
Agrointek, Vol 14, Iss 2, Pp 180-190 (2020)
The needed for tomatoes was not comparable with the abundant of production, so tomato prices at the farm level were low. Tomato processing was needed to maintained and increased the selling value of tomatoes, it can be processed into tomato pulp powd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2c63f98a663465e9cf839b32965f66e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 2, Pp 163-170 (2015)
In this study, the infl uence of lactic acid fermentation on the quality of tomato powder was evaluated. The eff ect of adding fermented tomato powder to ready-to-cook minced pork meat to improve its nutritional value and sensory characteristics was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba13981d7870465db1f248ccb0069f10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.