Zobrazeno 1 - 10
of 3 488
pro vyhledávání: '"tomato peel"'
Autor:
Jiménez Bolaño, Diana Carolina1 (AUTHOR) dcarolinajimenez@mail.uniatlantico.edu.co, Insuasty, Daniel2 (AUTHOR) insuastyd@uninorte.edu.co, Rodríguez Macías, Juan David3 (AUTHOR) juand.rodriguezm@unilibre.edu.co, Grande-Tovar, Carlos David1 (AUTHOR) carlosgrande@mail.uniatlantico.edu.co
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-25. 25p. 5 Color Photographs, 4 Diagrams, 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
PASTA FORTIFICATION WITH TOMATO PEEL BY-PRODUCT: IMPACT ON TECHNOLOGICAL AND ANTIOXIDANT PROPERTIES.
Autor:
Kadri, Faouzia1, Bouasla, Abdallah2 abdallah.bouasla@umc.edu.dz, Amrani, Maroua3, Baibout, Ahlem Kamila3, Benchettah, Hind2, Hidalgo, Alyssa4, Barkat, Malika1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2024, Vol. 16 Issue 2, p169-180. 12p.
Autor:
Betül Karslıoğlu, Eda Demirok Soncu, Beyzanur Nekoyu, Erdem Karakuş, Gülsedef Bekdemir, Barış Şahin
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2218 (2024)
Tomato is a widely cultivated crop and its processing produces large quantities of wastes, such as pulp, seed, and peel. In recent years, the valorization of these wastes in the production of high-value-added food products has gained popularity in ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8363a2ba390c4c7fa295a7352be2ebcf
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 270 Part 2
Autor:
Diana Carolina Jiménez Bolaño, Daniel Insuasty, Juan David Rodríguez Macías, Carlos David Grande-Tovar
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 13, p 3079 (2024)
Tomatoes are well known for their impressive nutritional value among vegetables. However, the industrial processing of tomatoes generates a significant amount of waste. Specifically, 10% to 18% of the raw materials used in tomato processing become wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65b1ad79004d4705b1853848d9a2f737
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruffini, Eleonora1 (AUTHOR) eleonora.ruffini@polimi.it, Bianchi Oltolini, Andrea1 (AUTHOR) marco.cavallaro@polimi.it, Magni, Mirko2 (AUTHOR) mirko.magni@unimi.it, Beretta, Giangiacomo2 (AUTHOR) giangiacomo.beretta@unimi.it, Cavallaro, Marco1 (AUTHOR) stefano.turri@polimi.it, Suriano, Raffaella1 (AUTHOR) raffaella.suriano@polimi.it, Turri, Stefano1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Mar2024, Vol. 16 Issue 5, p682. 18p.