Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"tocopherol content"'
Autor:
Kuanwei Yu, Huanran Miao, Hongliang Liu, Jinghang Zhou, Meinan Sui, Yuhang Zhan, Ning Xia, Xue Zhao, Yingpeng Han
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Genome-wide association studies (GWAS) is an efficient method to detect quantitative trait locus (QTL), and has dissected many complex traits in soybean [Glycine max (L.) Merr.]. Although these results have undoubtedly played a far-reaching role in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b018a76b46be418f978dcefc324a3b17
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 20, Iss 3 (2021)
The aim of the study was to determine the content of fat and tocopherols in the seeds of Polish cultivars of red amaranth (Amaranthus cruentus L.) – Rawa and Aztek – under the influence of varied macroelement fertilization in the environmental co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2c08437c785498295f3de5cccea92fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 6, p 510 (2020)
The potential use as food ingredients of 12 commercial seed species belonging to the Lamiaceae family constitutes the main goal of this research. For that, the oil yield, the lipid profile, tocopherol content, phenolic profile and antioxidant capacit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68d631c617a64812bce73afe03f6596a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marić, Boško
Publikováno v:
CRIS UNS
Универзитет у Новом Саду
Универзитет у Новом Саду
Malina, valorizacija semena maline, optimizacija ekstrakcije ulja,optimizacija ekstrakcije elaginske kiseline, masnokiselinski sastav i indeksi funkcionalnosti ulja, sadržaj tokoferola u ulju, antioksidativno dejstvo ekstrakata, antimikrobno dejstvo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0cc1b1b129085565b9a48530cec2ab6a
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija165330276645127.pdf?controlNumber=(BISIS)120509&fileName=165330276645127.pdf&id=19927&source=OpenAIRE&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija165330276645127.pdf?controlNumber=(BISIS)120509&fileName=165330276645127.pdf&id=19927&source=OpenAIRE&language=en
Malina, valorizacija semena maline, optimizacija ekstrakcije ulja,optimizacija ekstrakcije elaginske kiseline, masnokiselinski sastav i indeksi funkcionalnosti ulja, sadržaj tokoferola u ulju, antioksidativno dejstvo ekstrakata, antimikrobno dejstvo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00968::3e34cee3c72c23f88d0cf7b1f6c71b51
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija165330276645127.pdf?controlNumber=(BISIS)120509&fileName=165330276645127.pdf&id=19927&source=OpenAIRE&language=en
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija165330276645127.pdf?controlNumber=(BISIS)120509&fileName=165330276645127.pdf&id=19927&source=OpenAIRE&language=en