Zobrazeno 1 - 10
of 37 220
pro vyhledávání: '"tocols"'
Autor:
Fratianni, Alessandra1 (AUTHOR), Niro, Serena1 (AUTHOR), D'Agostino, Annacristina (AUTHOR), Ievoli, Riccardo2 (AUTHOR), Avino, Pasquale1 (AUTHOR), Notardonato, Ivan1 (AUTHOR), Panfili, Gianfranco1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-16. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gunjević, Veronika1 (AUTHOR) vgunjevic@agr.hr, Zurak, Dora1 (AUTHOR) dzurak@agr.hr, Grbeša, Darko1 (AUTHOR) dgrbesa@agr.hr, Kiš, Goran1 (AUTHOR) kis@agr.hr, Međimurec, Tatjana2 (AUTHOR) tatjana.medimurec@mps.hr, Pirgozliev, Vasil3 (AUTHOR) vpirgozliev@harper-adams.ac.uk, Kljak, Kristina1 (AUTHOR) kkljak@agr.hr
Publikováno v:
Molecules. Jul2023, Vol. 28 Issue 13, p5015. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Loypimai, Patiwit1 (AUTHOR), Moongngarm, Anuchita2 (AUTHOR) anuchitac@yahoo.co.th, Sittisuanjik, Kulab1 (AUTHOR), Wongsadee, Thippharak1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2022, Vol. 46 Issue 11, p1-11. 11p.
Autor:
Alessandra Fratianni, Donatella Albanese, Giuseppe Ianiri, Caroline Vitone, Francesca Malvano, Pasquale Avino, Gianfranco Panfili
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 472 (2024)
Notwithstanding the increased interest in wild edible plants, little is known on how some domestic thermal processes can affect their content. The aim of this study was to investigate the amounts of minerals, B1 and B2 vitamins, tocols, and carotenoi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a001a46c71444ae4b4762f735929dcbc
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1