Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"time-temperature profile"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paolo Giudici, Antonietta Baiano, Paola Chiari, Luciana De Vero, Babak Ghanbarzadeh, Pasquale Massimiliano Falcone
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 334 (2021)
This study deals with the mathematical modeling of crystallization kinetics occurring during batch production of the ice cream. The temperature decrease was recorded in-situ through a computerized wireless system. A robust pattern-recognition algorit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1addf5574185443f93e04dc0995116b8
Autor:
Paola Chiari, Pasquale Massimiliano Falcone, Paolo Giudici, Antonietta Baiano, Luciana De Vero, Babak Ghanbarzadeh
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 334, p 334 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 2
Foods
Volume 10
Issue 2
This study deals with the mathematical modeling of crystallization kinetics occurring during batch production of the ice cream. The temperature decrease was recorded in-situ through a computerized wireless system. A robust pattern-recognition algorit
Autor:
Heino, Helinä
Development of the rubber compounds is started commonly in laboratory scale. Bringing the compounding process to the production scale requires successful scale-up. Various scale-up approaches have been suggested in the literature, but the studies hav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4853::279c2bada41d2000de79ea48842070c9
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/122046
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/122046
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2014, 180, pp.39-48. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.009⟩
International Journal of Food Microbiology, 2014, 180, pp.39-48. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.009⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2014, 180, pp.39-48. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.009⟩
International Journal of Food Microbiology, 2014, 180, pp.39-48. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2014.04.009⟩
[Departement_IRSTEA]Ecotechnologies [TR1_IRSTEA]SPEE; Deterministic models describing heat transfer and microbial growth in the cold chain are widely studied. However, it is difficult to apply them in practice because of several variable parameters i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c32983528837ad2e2452ac2a85154f8c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173912
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173912
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.