Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"time of milking"'
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 4, Pp 627-640 (2010)
The aim of this study was to evaluate the effects on dairy performance and milk fatty acid (FA) composition of (i) supplementation with extruded linseed (EL), (ii) supplementation with synthetic or natural antioxidants, namely vitamin E and plant ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ace529348b254ea195014999f5564d87
Publikováno v:
Вестник НГИЭИ.
Введение. Статья посвящена сравнительной оценке работы конвейерной доильной установки по существующему и адаптивному алгоритмам упра
Publikováno v:
animal
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2010, 4 (4), pp.627-640. ⟨10.1017/S1751731109991224⟩
Animal, Vol 4, Iss 4, Pp 627-640 (2010)
Animal
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2010, 4 (4), pp.627-640. ⟨10.1017/S1751731109991224⟩
animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2010, 4 (4), pp.627-640. ⟨10.1017/S1751731109991224⟩
Animal, Vol 4, Iss 4, Pp 627-640 (2010)
Animal
Animal, Published by Elsevier (since 2021) / Cambridge University Press (until 2020), 2010, 4 (4), pp.627-640. ⟨10.1017/S1751731109991224⟩
International audience; The aim of this study was to evaluate the effects on dairy performance and milk fatty acid (FA) composition of (i) supplementation with extruded linseed (EL), (ii) supplementation with synthetic or natural antioxidants, namely
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3603225c0d273f6a14fad4411f131183
https://hal.inrae.fr/hal-02662186
https://hal.inrae.fr/hal-02662186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.