Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"thiosulfinates"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 15, p 6756 (2024)
The health properties of garlic (Allium sativum L.) are attributed to thiosulfinates, flavonoids, phenols, and bioactive polysaccharides. These compounds, however, can degrade during processing methods. As hot air-drying is a commonly used preservati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c068cda3a86d4b5993afb561a809da65
Autor:
Svetlana Revtovich, Anna Lyfenko, Yaroslav Tkachev, Vitalia Kulikova, Vasiliy Koval, Vladimir Puchkov, Natalya Anufrieva, Pavel Solyev, Elena Morozova
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 12, p 1695 (2023)
Candida albicans and non-albicans Candida species are a common cause of human mucosal infections, as well as bloodstream infections and deep mycoses. The emergence of resistance of Candida spp. to antifungal drugs used in practice requires the search
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a607378de5904a768773c25eced09483
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 4 (2022)
Consumption of onion seed sprouts is getting popular for its flavour and texture. However, there is limited information on changes in the phytonutrients during sprouting of onion seed. The objective of this study was to determine the temporal variati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bda617d47f5247b68e9da6dd1a2101e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Teresa García, Jesus Manuel Garcia-Vargas, Luis Antonio Gómez Fernández, Pedro Cuevas, Ignacio Gracia
Publikováno v:
Life, Vol 13, Iss 7, p 1434 (2023)
The present work studies the influence of pH on the stability of thiosulfinates, compounds responsible for the bacteriostatic properties shown by ethanolic and acetonic garlic extracts (EGE and AGE) against the in vitro growth of Helicobacter pylori
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a018aff506104d89a1afc820aa22c2d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vytória Piscitelli Cavalcanti, Smail Aazza, Suzan Kelly Vilela Bertolucci, João Pedro Miranda Rocha, Adriane Duarte Coelho, Altino Júnior Mendes Oliveira, Laís Campelo Mendes, Maysa Mathias Alves Pereira, Ludmila Caproni Morais, Moacir Rossi Forim, Moacir Pasqual, Joyce Dória
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 19, p 6026 (2021)
Garlic is a health promoter that has important bioactive compounds. The bioactive extraction is an important step in the analysis of constituents present in plant preparations. The purpose of this study is to optimize the extraction with the best pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd3e77fb09f14a63812f8b5a87c27401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gracia, Maria Teresa García, Jesus Manuel Garcia-Vargas, Luis Antonio Gómez Fernández, Pedro Cuevas, Ignacio
Publikováno v:
Life; Volume 13; Issue 7; Pages: 1434
The present work studies the influence of pH on the stability of thiosulfinates, compounds responsible for the bacteriostatic properties shown by ethanolic and acetonic garlic extracts (EGE and AGE) against the in vitro growth of Helicobacter pylori
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.