Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"thiamine dilaurylsulfate (TDS)"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1571-1580 (2020)
The effects of 3 ethanol levels (30, 50, and 70%) with and without thiamine dilaurylsulfate (TDS; 1,000 ppm) were evaluated for the reduction of natural mesophilic aerobic bacteria (MAB), coliforms, and inoculated Salmonella Typhimurium (S. Typhimuri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e606b6f6c9c941dd93f1ca2b3e265700
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1571-1580 (2020)
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1571-1580 (2020)
The effects of 3 ethanol levels (30, 50, and 70%) with and without thiamine dilaurylsulfate (TDS; 1,000 ppm) were evaluated for the reduction of natural mesophilic aerobic bacteria (MAB), coliforms, and inoculated Salmonella Typhimurium (S. Typhimuri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.