Zobrazeno 1 - 10
of 438
pro vyhledávání: '"thermostable enzymes"'
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 18, Iss 1, Pp 243-256 (2024)
This study aims to investigate the morphological and biochemical characteristics of thermophilic bacteria isolated from thermophilic biotopes in the Al-Jouf region of Saudi Arabia for the first time. Additionally, the production of thermostable bacte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa64c28d085f4ab882d6d08f3c00a3ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xue Qin, Jingqi Cheng, Xuehe Qi, Ning Guan, Qing Chen, Xiaoyan Pei, Yujun Jiang, Xinyan Yang, Chaoxin Man
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3752 (2023)
Ultra-high temperature sterilized milk (UHT) is a popular dairy product known for its long shelf life and convenience. However, protein gel aging and fat quality defects like creaming and flavor deterioration may arise during storage. These problems
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/546999bf36f3498d966b3e056178cd17
Autor:
Monika Tõlgo, Silvia Hüttner, Peter Rugbjerg, Nguyen Thanh Thuy, Vu Nguyen Thanh, Johan Larsbrink, Lisbeth Olsson
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Background Biomass-degrading enzymes with improved activity and stability can increase substrate saccharification and make biorefineries economically feasible. Filamentous fungi are a rich source of carbohydrate-active enzymes (CAZymes) for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/965d97e816f34ef29464f97ea770d664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Islamic University Malaysia Engineering Journal, Vol 19, Iss 1, Pp 307-314 (2018)
Thermostability is an important requirement for protein function, and one goal of protein engineering is improvement of activity of the enzymes at higher temperatures, particularly for industrial applications. Computational approaches to investigate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f2894c04f09462cb8f65b2b06974c91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.