Zobrazeno 1 - 10
of 4 061
pro vyhledávání: '"thermosonication"'
Autor:
Maoto, Makaepea M.1,2 (AUTHOR) maotomm@unisa.ac.za, Jideani, Afam I. O.1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/14/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Lauteri, Carlotta1 clauteri@unite.it, Pennisi, Luca1, Di Clerico, Daniele2, Pennisi, Viola1, Vergara, Alberto1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2024, Vol. 13 Issue 3, p12-16. 5p.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Jul2024, Vol. 40 Issue 14, p261-270. 10p.
Autor:
Makaepea M. Maoto, Afam I. O. Jideani
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Topical consumer interest in natural, healthier, safer and nutritional juice, has inspired the search for innovative technologies that can minimize product degradation. In this regard, thermosonication has been proposed as a potential proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cc9849d99744950aac9a6a32b1a12e5
Autor:
Mukhtar, Kinza1 (AUTHOR), Nabi, Brera Ghulam1 (AUTHOR), Manzoor, Muhammad Faisal2 (AUTHOR), Zia, Sania3 (AUTHOR), Bhat, Zuhaib F.4 (AUTHOR), Hussain, Shahzad5 (AUTHOR), Aadil, Rana Muhammad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 4/8/2024, Vol. 2024, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ziwei Jiang, Yi Wang, Shunjie Bai, Chan Bai, Ziyi Tu, Hailan Li, Peng Guo, Tao Liao, Liang Qiu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 109, Iss , Pp 107008- (2024)
Although thermosonication (TS) treatment has been widely used in food sterilization, the viable but non‐culturable (VBNC) of bacteria with TS treatment has still concerned potential food safety and public health. The molecular mechanism of VBNC sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ae45a1a749143bf99e78963e4861b86