Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"thermoradiation drying"'
Autor:
Igor Palamarchuk, Vladyslav Palamarchuk, Vadim Paziuk, Ruslan Hulevych, Aliya Kalizhanova, Magzhan Sarsembayev
Publikováno v:
Informatyka, Automatyka, Pomiary w Gospodarce i Ochronie Środowiska, Vol 13, Iss 2 (2023)
Infrared drying of bulk agricultural products is becoming increasingly widespread in processing and food industries due to energy efficiency, compactness of technological equipment, and ease of operation. The purpose of the presented research is to d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7218675cebf6493496e035acc33aeb6d
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 99-109 (2018)
Insufficiently studied and at the same time promising is the use of an acidophilic starter for making the bakery products designated as military personnel's food. An acidophilic sourdough starter is a mixture of the species and strains of yeast and l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bbf00f8f51c4136aefc4145291c2483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 99-109 (2018)
Insufficiently studied and at the same time promising is the use of an acidophilic starter for making the bakery products designated as military personnel's food. An acidophilic sourdough starter is a mixture of the species and strains of yeast and l
Autor:
D. V. Donya, T. I. Nepomnyashchaya, E. V. Nevskaya, D. M. Borodulin, M. T. Shulbaeva, E. A. Safonova
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 79, Iss 4, Pp 40-48 (2018)
The work is aimed at investigating the rheological properties of the ferment in the process of maturation and storage with subsequent determination of the rational parameters of its drying in various drying plants with the analysing of microflora of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.