Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"thermophilic phase"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101044- (2023)
The thermophilic phase of Daqu fermentation is considered the key period for aroma production in Daqu, but little is known about the changes in substances during this phase. In this study, we combined a metabolomics approach with high-throughput sequ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffb1e877e0584b1caac36014ff604c75
Autor:
Ilaria Finore, Antonio Feola, Ludovica Russo, Andrea Cattaneo, Paola Di Donato, Barbara Nicolaus, Annarita Poli, Ida Romano
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-22 (2023)
Abstract In this review, the composting process of organic waste is discussed through an in-depth exploring of its thermophilic phase. It starts with the highlight on the thermodynamic evolution, which needs to be assessed when deciding to use reacto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fd6292dccdf473b94fb462d08a27226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Orozco-Álvarez, Javier Díaz-Megchún, Anselmo Osorio-Mirón, Sergio García-Salas, Enrique Hernández-Sánchez, Gisela Palma-Orozco, Fabián Robles-Martínez
Publikováno v:
Sustainability; Volume 14; Issue 22; Pages: 14705
Biodrying is a complex process that is very useful in the treatment of solid waste, where variables, such as temperature, thermal conductivity and the moisture content of organic matter, oxygen concentration in the pore space of the waste mass, micro
Autor:
Carlos Eduardo Sanchuki, Carlos Ricardo Soccol, Júlio Cesar de Carvalho, Vanete Thomaz Soccol, Camila do Nascimento, Adenise Lorenci Woiciechowski
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 54, Iss 5, Pp 1053-1058 (2011)
The objective of this work was to study the poultry litter composting and evaluate the physico-chemical and microbiological transformations as a time-function. At the end of composting, an increase of humification matter, a decrease of microbial dive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f76e2f5dc705431f8bb596d1e52499ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.