Zobrazeno 1 - 10
of 805
pro vyhledávání: '"thermo-sonication"'
Autor:
Shahid, Muhammad Bilal a, Nadeem, Muhammad a, c, ⁎, Qureshi, Tahir Mahmood b, Shahid, Muhammad A. c, Asif, Alaiha c, Balal, Rashad Mukhtar d, Ahmed, Sheraz b, Rukh, Lala a, Nawaz, Asad e, Ahmad, Naushad f
Publikováno v:
In Measurement: Food March 2025 17
Autor:
Naik, Mohan1,2 (AUTHOR), Natarajan, Venkatachalapathy1 (AUTHOR) venkat@iifpt.edu.in, Thangaraju, Suka1 (AUTHOR), Modupalli, Nikitha1 (AUTHOR), Rawson, Ashish3,4 (AUTHOR) ashish.rawson@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-13. 13p.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100918- (2024)
The present study embarked on developing soy yogurt utilizing soybean and taro mucilage. Box-Behnken Design (BBD) of Response Surface Methodology (RSM) was executed to optimize the ingredient and thermo-sonication conditions such as temperature (A: 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d82251a2342046b28267fb19992bfbde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry May 2021 73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies June 2018 47:317-325
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 November 2017 505:836-846
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.