Zobrazeno 1 - 10
of 827
pro vyhledávání: '"thermal transition"'
Autor:
Vladislav B. Belov
Publikováno v:
Научно-аналитический вестник Института Европы РАН, Vol № 3, Iss 33, Pp 79-94 (2023)
In the face of new challenges for the energy transition, since spring 2022, the German Cabinet of Ministers has been paying special attention to the energy saving of buildings, which are one of the main sources of greenhouse gas emissions into the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f729a54a0ee4405a5683be5bc623dd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lubricants, Vol 11, Iss 7, p 284 (2023)
Vegetable oil (VO)-based lubricants are environmentally friendly replacements for mineral oils. This work critically reviews the literature and identifies the molecular structures in VO-based lubricants which have been used to improve performance. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a9724f5b488453c82f400294ca937f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Shafiur Rahman, Mohammed Khalfan Al-Khusaibi, Kutaila Abbas AL-Farsi, Ismail Mohamed Al-Bulushi, Aisha Abushelaibi, Nasser Al-Habsi
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 8, Iss 1 (2019)
Water activity is considered an important factor in assessing the stability of food. Understanding the relationship between water activity and equilibrium moisture content (moisture sorption isotherm) benefits food processing in terms of modeling of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1961b55c75145fc95f9c07781b071d8
Autor:
Mahfoud Boustta, Michel Vert
Publikováno v:
Gels, Vol 6, Iss 4, p 42 (2020)
One-pot free-radical polymerization of N-acryloyl glycinamide in the presence of hyaluronic acid as transfer-termination agent led to new copolymers in high yields without any chemical activation of hyaluronic acid before. All the copolymers formed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25b2d7570e8d40c1a1b38fa743106b75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.