Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"thermal shortening"'
Publikováno v:
Jurnal Agritechno. :26-35
Kendala yang sering dihadapi pada pembuatan produk spreads seperti shortening adalah sulitnya menghasilkan produk dengan titik leleh yang diharapkan. Interesterifikasi kimiawi dianggap lebih murah, sederhana, mudah dikontrol, suhu yang digunakan tida
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adeyemo Adedayo Akinade, Odutayo Olusola Joshua, Adeyemo Adeola Justina, Adeyemi Olajide Ayorinde, Sogunle Olajide Mark, Bamgbose Adeyemi Mustapha
Publikováno v:
Agricultura Tropica et Subtropica, Vol 55, Iss 1, Pp 92-98 (2022)
Young rabbits does fed ad libitum diets often show parturition problems such as dystocia and abnormal presentation, resulting in reduced numbers of kits. This can be linked to excessive fatness of the does. Several studies have documented the effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91ced9bf1a604f8bb257f9ee57793b91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta crystallographica. (B46):222-229
Publikováno v:
Meat science. 54(3)
Normal and contracted pieces of Semimembranosus and Longissimus Dorsi muscles from cull cows were cooked for 90 min at temperatures up to 80°C. For both muscles, at 50°C the normal samples have higher breaking stress than contracted samples. The br
Autor:
SULE, Kayode, ADEGBENRO, Muyiwa, AKINTOMIDE, Aanuoluwapo Adeyemi, FOLORUNSO, Olayode Rasheed, ONIBI, Gbenga Emmanuel
Publikováno v:
Animal Research International; Dec2024, Vol. 21 Issue 3, p5650-5662, 13p
Publikováno v:
Acta crystallographica, 0(B46), 222-229. Wiley-Blackwell
Acta crystallographica. Section B: Structural science, 46, 222-229. Wiley
Acta crystallographica. Section B: Structural science, 46, 222-229. Wiley
Molecular-dynamics simulations of crystalline 18-crown-6 have been performed in a study of the apparent thermal shortening of covalent bonds observed in crystal structures. At 100 K, a shortening of 0.006 _+ 0.001 A for C----C and C----O bonds was ob
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::78a94c01a71e1dff70c37f66dde5479c
https://research.utwente.nl/en/publications/moleculardynamics-simulation-of-crystalline-18-crown6-thermal-shortening-of-covalent-bonds(d89fbe87-9910-45ae-979e-ecdc7b325633).html
https://research.utwente.nl/en/publications/moleculardynamics-simulation-of-crystalline-18-crown6-thermal-shortening-of-covalent-bonds(d89fbe87-9910-45ae-979e-ecdc7b325633).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okere, Isaiah Annayochukwu1 okereisaiah@gmail.com, Lawrence-Azua, Oluwabukola Olayemi2
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2022, Vol. 23 Issue 2, p305-313. 9p.