Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"theacrine"'
Autor:
Xie, Jizhou a, b, c, 1, Wen, Haitao d, 1, Shi, Yu e, Wei, Fang a, b, c, Jiang, Jielin a, f, Luo, Liyong a, b, c, ⁎, Zeng, Liang a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International October 2024 193
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101474- (2024)
(−)-Epigallocatechin gallate (EGCG) and theacrine are involved in imparting tea with its astringent and bitter tastes. This study investigated the effect of theacrine on the astringency of EGCG and its molecular mechanism. Sensory evaluation was us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dacf64fc34c46aca780ac183cc1467a
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101496- (2024)
The Camellia tetracocca Zhang is a rare and ancient plant, exclusively found in the vicinity of Puan County, Guizhou Province, China. According to leaf color, two distinct variations have been identified: purple C. tetracocca Zhang (PCTZ) and green C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/660febfb91e44a22ab56a0abe3eb2b3d
Autor:
Xie, Lian 1, Yuan, Yuyu 1, Yang, Feijiao, Jiang, Huqin, Yang, Feng, Yang, Chenju, Yu, Zhengwen ∗
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Autor:
Xie, Jizhou a, b, 1, Shi, Yu d, 1, Luo, Wei a, b, Fang, Wei a, b, Luo, Liyong a, b, c, ⁎, Zeng, Liang a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Autor:
Dandan QIN, Junli CHEN, Bo LI, Chendong PAN, Qiushuang WANG, Kaixing FANG, Hongjian LI, Erdong NI, Xiaohui JIANG, Qing WANG, Hualing WU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 316-323 (2023)
The fresh leaves of Kucha No.6 with high theacrine as raw materials in different seasons were processed into green tea, white tea and black tea. The tea suitability of Kucha No.6 was comprehensively analyzed by sensory evaluation and main quality com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/259af4c02bd647f5a66246ddf0533556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael D. Roberts, Michael B. La Monica, Betsy Raub, Jennifer E. Sandrock, Tim N. Ziegenfuss, Ryan Smith, Varun B. Dwaraka, Hector L. Lopez
Publikováno v:
Physiologia, Vol 3, Iss 2, Pp 233-246 (2023)
Herein, we determined if a multi-ingredient supplement (NAD3; 312 mg of combined Wasabia japonica extract, theacrine, and copper (I)niacin chelate) versus a placebo (CTL) affected peripheral blood mononuclear (PMBC) transcriptomic, DNA methylation, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/499769bd44f74f21ba986262c23da556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Febrianto, Noor Ariefandie a, b, Zhu, Fan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161