Zobrazeno 1 - 10
of 6 849
pro vyhledávání: '"the quantification theory"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Xu1 (AUTHOR), Cao, Dongli1 (AUTHOR), Ji, Haiyu2 (AUTHOR), Feng, Yingying2 (AUTHOR), Yu, Juan2 (AUTHOR), Liu, Anjun2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 9/15/2022, p1-10. 10p.
This book offers a new look at well-established quantification theory for categorical data, referred to by such names as correspondence analysis, dual scaling, optimal scaling, and homogeneity analysis. These multiple identities are a consequence of
Autor:
Donaho, Stephen
Publikováno v:
Journal of Philosophical Logic, 2002 Dec 01. 31(6), 499-526.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30226771
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Murata, Koichi1 (AUTHOR) k-murata@kata.mgmt.waseda.ac.jp, Katayama, Hiroshi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Production Research. Jan2013, Vol. 51 Issue 2, p380-394. 15p. 1 Illustration, 11 Diagrams, 7 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mustafidah, Hindayati, Suwarsito
Publikováno v:
IJCSI, 11(4):75-79, July 2014
It known that teachers as educators should have competence that shows its quality so that the lecture material provided can be absorbed by the student. The competencies in this term include the pedagogic, professional, personality, and social. The co
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1409.3903
Autor:
Kripke, Saul A.
Publikováno v:
Journal of Philosophical Logic, 2014 Oct 01. 43(5), 879-881.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24564019
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2022 (2022)
Plant-derived flavonoids have been attracting increasing research interest because of their multiple health promoting effects, where numerous investigations were carried out on the optimization of extraction and bioactivities. This study aims to opti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ad2514f27d45b5bd54341ee31b8c81