Zobrazeno 1 - 10
of 821
pro vyhledávání: '"texturization"'
Publikováno v:
Chemistry of Inorganic Materials, Vol 3, Iss , Pp 100063- (2024)
Solutions containing hydrofluoric acid (HF), hydrobromic acid (HBr) and bromine (Br2) were investigated as novel acidic, NOx-free mixtures for wet-chemical etching of silicon wafers. HF–Br2-mixtures exhibit isotropic etching behaviour towards silic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f32bbbc5629446549b93ed7706290f73
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1748 (2024)
Soy remains the legume protein of excellence for plant-based meat alternatives due to its fiber-forming potential. In this study, protein-rich powders from soy protein isolate (SPI), concentrate (SPC), and their mixture (SPM) were thoroughly characte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceae426c96804c3a9c69e3bcb809b914
Autor:
Mustapha Isah, Camellia Doroody, Kazi Sajedur Rahman, Muhammad Najib Harif, Tiong Sieh Kiong, Ahmad Wafi Mahmood Zuhdi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21536- (2023)
The study used magnetron sputtering to investigate the growth of cadmium telluride (CdTe) thin films on surface treated n-type silicon (n-Si) substrates. The n-Si substrates were textured using potassium hydroxide (KOH) before the sputter deposition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a6dff0019314c7e8181c36596afab45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4408 (2023)
This paper initially involves three main processing parameters: screw speed, feeding speed, and initial material moisture content, exploring the RTD of materials inside the extruder barrel under varying parameters and clarifying the impact of paramet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db41870a9bd549ba98f06bc71b94d318
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100580- (2023)
Meat-like foods based on plant protein sources are supposed to be a solution for a more sustainable sustenance of the world population while also having a great potential to reduce the impact on climate change. However, the transition from animal-bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dd00d9683ab4ab0ac276087bb0afea7