Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"texture and flavor enhancement"'
Autor:
Muhammad Umair, Muhammad Shahid Riaz Rajoka, Rana Muhammad Aadil, Mahtab Shoukat, Emanuele Radicetti, Muhammad Kashif Iqbal Khan, Hafiza Mahreen Mehwish, Amna Bibi, Yongai Xiong
Publikováno v:
Sustainability, Vol 13, Iss 12429, p 12429 (2021)
Exopolysaccharide (EPS) show remarkable properties in various food applications. In this review paper, EPS composition, structural characterization, biosynthesis pathways, and recent advancements in the context of application of EPS-producing Lactoba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.