Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"textural attributes"'
Autor:
Veysel Fatih Ozdemir, Ridvan Kocyigit, Mete Yanar, Recep Aydin, Abdulkerim Diler, Valiollah Palangi, Maximilian Lackner
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 6, Pp e27316- (2024)
Study objectives included the assessment of carcass fatty acid composition and meat texture characteristics of younger Holstein Friesian bulls. Three experimental groups were formed based on the weights of the 23 young bulls at slaughter: lighter, me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42d45f66372c44f7a7fff1ff92e85804
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
The use of the biophysical and textural qualities of fufu to choose the possible substitution of an adopted cassava variety (TMEB419-V1) with improved genotypes from the breeding program was assessed in this study. Standard methods were used for the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/000a449a067e45a295cc0f4b2fb823a7
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3704 (2024)
Water yam (Dioscorea alata), also known as winged yam, is one of the most economically significant yam species, serving as a staple food crop in tropical and subtropical regions. Its widespread cultivation is due to its favorable agronomic characteri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49dce69655c94705905733d4285d7297
Publikováno v:
Management of Sustainable Development, Vol 14, Iss 1, Pp 51-55 (2022)
In addition to taste and aroma, texture and appearance play an important role in the market’s acceptance of yogurt. To improve these characteristics, baobab powder was added to the yogurt and the sensory analysis of the samples was performed using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a58dfddd93cc4c73aee818de19a63bd0
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 9, Iss 1, Pp 19-23 (2021)
Introduction. Mayonnaise is a kind of oil-in-water emulsion that usually contains 70–80% of oil. However, modern food science keeps providing new knowledge about high-fat products, which makes it possible to solve the problems related to health con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/270102bbd1b74d819db1387cf16bc7ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andruța E. Mureșan, Adriana F. Sestras, Mădălina Militaru, Adriana Păucean, Anda E. Tanislav, Andreea Pușcaș, Mădălina Mateescu, Vlad Mureșan, Romina A. Marc (Vlaic), Radu E. Sestras
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 1, p 64 (2022)
The large number of cultivars belonging to the cultivated apple (Malus × domestica Borkh.) reflects an extremely wide range of variability, including for fruit quality traits. To evaluate some characteristics of fruit quality, 22 apple genotypes wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/543636132cfb4590b82cdf5b2ecbe694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.