Zobrazeno 1 - 10
of 498
pro vyhledávání: '"terpénoïde"'
Autor:
Nandi, Balen
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1977 Jan 01. 84(2), 114-128.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43214187
Autor:
Nandi, Balen, Fries, Nils
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1976 Jan 01. 83(5), 284-294.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43214070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabau, Xavier, Loor, Rey Gaston, Boccara, Michel, Fouet, Olivier, Allègre, Mathilde, Argout, Xavier, Legavre, Thierry, Risterucci, Ange-Marie, Boulanger, Renaud, Lanaud, Claire
Publikováno v:
Towards rational cocoa production and efficient use for a sustainable word coca economy : 16th International Cocoa Resarch Conference = 16ème Conférence internationale sur la recherche cacaoyère, Bali, Indonésie, 16-21 novembre 2009
Bien que des composants spécifiques importants de l'arôme et de la saveur aient été identifiés dans de nombreux fruits, les gènes et les enzymes intervenant dans leur production et leur régulation ne sont pas encore entièrement compris. Pour
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3631::b88440920801d28e8de14573a01e90b1
http://agritrop.cirad.fr/555181/
http://agritrop.cirad.fr/555181/