Zobrazeno 1 - 10
of 468
pro vyhledávání: '"temporal dominance of sensations"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 360-378 (2023)
Temporal domination of sensations (TDS) is a temporal multidimensional dynamic sensory analysis method. This method provides the evaluators with a list of the attributes of products, and the evaluators obtain dynamic multi-attribute sensory evaluatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6e20882dce248a2ba408b70935a15ba
Autor:
Matías Cisterna-Castillo, José Ignacio Covarrubias, Marcela Medel-Marabolí, Alvaro Peña-Neira, Mariona Gil i Cortiella
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3065 (2024)
Calcium tartrate instability in wines has been a neglected topic for many years. However, it seems that this problem is gaining prominence, and the industry welcomes inputs to address this issue. Among the alternatives that winemakers use for tartrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8670a1a4246b4ee5af2b76ba373fd685
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1266 (2024)
An online survey was conducted to show that most respondents preferred sports drinks with sweet and fruity characteristics. Eleven sports drinks with higher consumers’ preferences were further selected for aroma and taste evaluation. Temporal domin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7ddf5e2ea5c4715b37bebf48c7f9de6
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 49, Iss , Pp 109314- (2023)
This article describes data related to the research paper entitled “Concurrent vs. retrospective temporal data collection: Attack-evolution-finish as a simplification of Temporal Dominance of Sensations?” [1]. Temporal sensory perception data of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/728deb48784743a1b91e345ff9563d59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 48, Iss , Pp 109271- (2023)
This paper describes data on the consumer sensory perception of liquid mixtures including sapid and aromatic compounds. A total of 149 consumers participated in this study. They were randomly assigned to one of three panels. Each panel used a differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32b9136bbb0c43d7a6f7d3278a96fcf1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hikaru TANAYA, Yukie NAGAI
Publikováno v:
Journal of Advanced Mechanical Design, Systems, and Manufacturing, Vol 16, Iss 6, Pp JAMDSM0062-JAMDSM0062 (2022)
Air bubbles can affect the texture of various food products. For example, the number, radii, and radii variance of air bubbles can change the firmness and elasticity of aerated food products. However, the contribution of such geometric features to fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d073e83aa18746e98611a3ed9f552834