Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"teff (Eragrostis tef) flour"'
Autor:
Gregorio Molina-Valero, Laura Buendía-Moreno, Cindy Bande-De León, Estefanía Bueno-Gavilá, Luis Tejada
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 46, Iss 10, Pp 11303-11313 (2024)
In recent years, several studies have shown the antioxidant and antihypertensive potential of bioactive peptides. Thus, bioactive peptides are likely to be a valuable substance for the development of functional foods. There are a wide variety of sour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b18d8f0e7c5441a39326fc29939db47f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.