Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"technological treatments"'
Autor:
Nermeen Hussein
Publikováno v:
Journal of Architecture, Art & Humanistic Science, Vol 7, Iss 31, Pp 611-637 (2022)
In light of the scientific and technological progress and in the wake of the digital revolution, modern design trends emerged based on new foundations and ideas in terms of form and content that formed new visions of the plastic foundations and techn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c74dc0d883294552a2721b37acfbcec2
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 6, Pp 1911-1919 (2019)
Abstract This work reviews treatments and uses of Moringa oleifera seeds in human nutrition. Moringa oleifera seeds are considerable sources of proteins (mean 19%) and lipids (mean 31%). Previous reports presented the nutritional properties of the se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcede02dafc2436584f3db42f77841f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2, Pp 177-189 (2010)
An assessment was made of the effect that different treatments (toasting, expansion, extrusion) have on the nutritionalvalue of protein plants (pea, faba bean, lupin). In a randomized block design, feeds were screened for enzymaticdigestibility of st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/230917ea84be44dbad44b6425c9a633f
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 6, Pp 1911-1919 (2019)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
This work reviews treatments and uses of Moringa oleifera seeds in human nutrition. Moringa oleifera seeds are considerable sources of proteins (mean 19%) and lipids (mean 31%). Previous reports presented the nutritional properties of the seeds and o
Autor:
Giorgia Astorri, Gianluca Galassi, Matteo Guerreschi, Valentina Ficuciello, Andrea Minuti, Paolo Bani
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 8, Iss 2s, Pp 259-261 (2010)
Field pea meals exposed to different treatments (flaking, extrusion, expansion, dry heating at 150°C/15’ or 30’, dry heating at 150°C/30’ after addition of 1% of xylose, 4% NaOH addition, microwave irradiation at 800 W for 6’ or 9’) were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ce4b7dde51a4cf3b3054bb5754ae84a
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
Materials
Materials, Vol 14, Iss 7358, p 7358 (2021)
instname
Materials
Materials, Vol 14, Iss 7358, p 7358 (2021)
Lactoferrin (LF) is a whey protein with various and valuable biological activities. For this reason, LF has been used as a supplement in formula milk and functional products. However, it must be considered that the properties of LF can be affected by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::290bc70897f7f2f30092ca4879a9f34e
http://zaguan.unizar.es/record/109703
http://zaguan.unizar.es/record/109703
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romero Vidomlansky, Patricia Ruth, Colussi, Narella Antonina, Acevedo, Belén Andrea, Melana Colavita, Juan Pablo, Todaro, Juan Santiago, Aguirre, María Victoria
Publikováno v:
Repositorio Institucional de la Universidad Nacional del Nordeste (UNNE)
Universidad Nacional del Nordeste
instacron:UNNE
Universidad Nacional del Nordeste
instacron:UNNE
La producción de animales de laboratorio trae aparejado el manejo de dietas para obtener el mejor desempeño metabólico en investigación. Estas dietas deben cumplir cuatro requisitos: ajustarse a las necesidades nutricionales de la especie y edad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4433e5700fdf01eeefcdee603fcc81b8
http://repositorio.unne.edu.ar/handle/123456789/9131
http://repositorio.unne.edu.ar/handle/123456789/9131