Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"technological processing"'
Publikováno v:
Fracture and Structural Integrity, Vol 18, Iss 69 (2024)
Mechanical processing of hole edges in large-size hull structures of single and double curvature for welding saturation parts into them is an urgent task of shipbuilding. A considerable amount of such machining has to be performed directly on the sli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b7d2502be1e474686bdb093845ebe00
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2586 (2023)
Consumers are more aware and demanding of healthy food options, besides being concerned with environment-friendly consumption. This paper aims to evaluate nutritional, technological, and sensory characteristics of legumes and their products’ qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b058349a6a2745419d27bc7d677794e2
Publikováno v:
Записки Горного института, Vol 249, Pp 417-426 (2021)
An increase of components production for the equipment intended for oil and gas production is a key factor for analyzing existing technological processes and searching for new technological solutions to improve the efficiency of the production proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d5924e2696a4ddf999f6e1baef241bc
Publikováno v:
Технічна інженерія, Vol 2, Iss 86, Pp 34-40 (2020)
The accuracy of hole machining is significantly affected by factors such as vibrations that inevitably occur during the manufacturing of parts in the technological processing system (TPS). Among them, the vibration of the cutting tool is the most neg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d53dd79489546e69c9987ef0c895675
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 64, Iss 2, Pp 387-393 (2016)
The winter squash is an important source of antioxidants, especially carotenoids. The aim of submitted research work was to determine the effect of genotype, storage and different methods of technological processing (baking, boiling and sterilization
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3436d91ba4c044e6bda6dd0f3aa5e979
В статье приводится практический опыт внедрения машинного обучения на алюминиевом заводе. Показано, что алюминиевый завод является пре
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::26766c55476c41e8b5b09c8fb11ac7a5
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 36, Iss 1, Pp 5-11 (2015)
The appearance of up-to-date technological equipment and modern methods of raw materials processing and cooking in the market of food services leads to the necessity to study consumer properties of finished goods. Today, the modern professional equip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7736ef9ac66d4979ac5211b9280f8bf9