Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"technological characteristics of grains"'
Autor:
Flávia Constantino Meirelles, Leandro Borges Lemos, Leonardo Angelo de Aquino, Adailza Guilherme Cavalcante, Vinicius Augusto Filla, Alian Cássio Pereira Cavalcante
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2022-05-01T08:44:40Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2021-01-01 In Brazil, bean consumption is predominated by grains like carioca, but special grains are gaining space on Brazilian tables and can be a sou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.