Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"technological application"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 5, Pp 35-41 (2024)
With the rapid development of technology, intelligence has become an important direction for the transformation and upgrading of various industries. Since 2018, China has comprehensively accelerated the intelligent construction of grain depots, and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30b980ca51c947f2a09a7ccb96410425
Autor:
Xiaoyang ZHU, Xiangnan WANG, Kuan LU, Yanbo GAO, Jianling HUO, Huamei WANG, Jianjun SHI, Songtang LIU
Publikováno v:
Haiyang Kaifa yu guanli, Vol 40, Iss 10, Pp 89-94 (2023)
Ocean observation technology is an important means to effectively manage ocean affairs and exercise national sovereignty. The autonomy and controllability of ocean observation technology is of great significance to China. Innovation and application a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48e0b0a125ec48a7a7454d970bd3cb18
Autor:
Filip Vučajnk, Valentina Spanic, Stanislav Trdan, Iztok Jože Košir, Miha Ocvirk, Matej Vidrih
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 3, p 343 (2024)
Four types of nozzles were tested on large-scale trials with a 40 m2 plot unit size. The Avi Twin 110-01 (80 L ha−1), 110-02 (160 L ha−1), 110-03 (240 L ha−1), and 110-04 (320 L ha−1) symmetric double fan injector nozzles were tested during t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16db7b5384c9472ca1263371d1cdc692
Autor:
Luana Faria Silva, Tássila Nakata Sunakozawa, Diego Alves Monteiro, Tiago Casella, Ana Carolina Conti, Svetoslav Dimitrov Todorov, Ana Lúcia Barretto Penna
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 11, p 1134 (2023)
Lactic acid bacteria (LAB) are pivotal in shaping the technological, sensory, and safety aspects of dairy products. The evaluation of proteolytic activity, citrate utilization, milk pH reduction, and the production of organic compounds, acetoin, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7f5ec299e94481490c771b6967d61ca
Autor:
Lucas de Freitas Pedrosa, Karen Rebouças Nascimento, Caroline Giacomelli Soares, Débora Preceliano de Oliveira, Paul de Vos, João Paulo Fabi
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 14, p 2750 (2023)
Pectin, a plant-derived polysaccharide, possesses immense technological and biological application value. Several variables influence pectin’s physicochemical aspects, resulting in different fermentations, interactions with receptors, and other fun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/078973ca2b524b89a492bc0417607d7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 38, Iss , Pp 107292- (2021)
This article introduces a dataset that presents not only the income of informal labourers in Vietnam's northern mountainous regions but also rural labourers' characteristics and the factors affecting rural labourers' income. The data collection was c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d61a6658a2b4d83932b57f3d0d019eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.