Zobrazeno 1 - 10
of 395
pro vyhledávání: '"tea plant varieties"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 268-277 (2024)
Chuanhong congou black tea was made from seven tea plant species that were grown in Yibin, including 'Sichuan Medium and Small Leaf Group Species' 'Fuding Dabai' 'Fuyun 6' 'Mingshan 131' 'Qingxin Oolong' 'Tianfu 5' and 'Tianfu 6'. The main differenti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79e305beedf6454d84e1d529abf38d2c
Autor:
Liu, Lunxian1,2,3 (AUTHOR), Wang, Xinglin1,2,3 (AUTHOR), Li, Qiuying1,2,3 (AUTHOR), Dai, Han4 (AUTHOR), Zhou, Qihang4 (AUTHOR), Meng, Xingpan1,2,3 (AUTHOR), Chen, Zhongting5 (AUTHOR), Zhang, Ximin1,2,3 (AUTHOR), Zhang, Zhengdong6 (AUTHOR), Liu, Yingliang1,2,3 (AUTHOR) liuyl-23@gznu.edu.cn, Shen, Tie1,2,3,4 (AUTHOR) shentie@gznu.edu.cn, Yi, Yin1,2,3 (AUTHOR), Han, Lin (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 10/15/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 283-294 (2024)
To explore the quality and material basis of Shoumei white tea from different varieties of tea trees, in this study, Shoumei white tea made from the raw materials of Fu'an Da Bai (FA), Fuding Da Hao (FD), Meizhan (MZ) and Fengqing Da Ye Zhong (FQ) we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81897295f9de4ca8af90b55a571d513a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yue, Chuan, Cao, Hongli, Zhang, Shaorong, Hao, Zhilong, Wu, Zongjie, Luo, Liyong, Zeng, Liang
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 4, p 905 (2023)
Tea plants are widely planted in tropical and subtropical regions globally, especially in southern China. The high leaching and strong soil acidity in these areas, in addition to human factors (e.g., tea picking and inappropriate fertilization method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eab937ac95b348969fbd8636306d5868
Autor:
Nidamanuri, Rama Rao
Publikováno v:
In Remote Sensing Applications: Society and Environment August 2020 19
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100586- (2023)
Wuyi rock tea (WRT) is famous for its long history and unique characteristic of floral, fruity and nutty flavors. This study investigated the aroma characteristics of WRTs prepared from 16 different oolong tea plant varieties. The sensory evaluation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/865f1c4b4b5648028cb5181a1ac80308