Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"tea intercropping"'
Autor:
Li, Xiaojiang1 (AUTHOR) lixiaojiang@saas.ac.cn, Xu, Yang2 (AUTHOR) xuyangtea99@stu.qau.edu.cn, Mao, Yilin2 (AUTHOR) myl@stu.qau.edu.cn, Wang, Shuangshuang1 (AUTHOR) wangshuangshuang@saas.ac.cn, Sun, Litao1 (AUTHOR) sunlitao@saas.ac.cn, Shen, Jiazhi1 (AUTHOR) shenjiazhi@saas.ac.cn, Xu, Xiuxiu1 (AUTHOR) xuxiuxiu@saas.ac.cn, Wang, Yu2 (AUTHOR) wangyutea@163.com, Ding, Zhaotang1 (AUTHOR) dzttea@163.com
Publikováno v:
Agronomy. Apr2024, Vol. 14 Issue 4, p850. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaojiang Li, Yang Xu, Yilin Mao, Shuangshuang Wang, Litao Sun, Jiazhi Shen, Xiuxiu Xu, Yu Wang, Zhaotang Ding
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 4, p 850 (2024)
Intercropping soybean in tea plantations is a sustainable cultivation system that can improve the growing environment of tea plants compared to monoculture tea. However, the effects of this system on the photosynthesis activity of tea seedlings have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c49dc3a5faf4eb185f43939bcba2062
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qingping Ma, Laichao Song, Zhanhai Niu, Ziyuan Qiu, Haiwei Sun, Zhihong Ren, Huanhuan Wu, Yu Wang, Huiling Mei, Xinghui Li, Zhaotang Ding
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3746 (2022)
Pea-tea intercropping is an excellent cultivation method that can improve tea quality. However, the underlying mechanism is still unclear. The present study was aimed at elucidating the mechanism of the effect of pea-tea intercropping on tea quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cf5223c78e94d0eb3561e5fcc0c7b9a
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 23, Iss 11, Pp 3896-3911 (2024)
Phthalate esters (PAEs) are an emerging pollutant due to widespread distribution in environmental mediums that have attracted widespread attention over recent years. However, there is little information about tea plantation soil PAEs. A total of 270
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b141a7bf66aa404cac85e37f704fd5d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lingshan Shi, He Liu, Xinru Ouyang, Dongliang Li, Qisong Li, Jianming Zhang, Guowen Ji, Yongcong Hong, Pumo Cai
Publikováno v:
HortScience, Vol 59, Iss 9 (2024)
Intercropping of ornamental flowering plants like Lycoris radiata Herb. and Cuphea hookeriana Walp. with tea trees can enhance the visibility and esthetic appeal of tea gardens. However, there has been limited research of the impact of intercropping
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa31b84710d04dbab5725278ffdeacce
Autor:
Yuhua Wang, Jiazhi Shen, Yu Duan, Xiaolei Zhang, Xujun Zhu, Yuanchun Ma, Wanping Fang, Bo Wen
Publikováno v:
Acta Physiologiae Plantarum. 41
Plant intercropping is increasing in popularity, is conducive to plant growth and development and can improve plant quality and yield. In this study, we intercropped tea (Camellia sinensis) cv. ‘Su cha zao’ and soybean (Glycine max) cv. ‘Lamar