Zobrazeno 1 - 10
of 717
pro vyhledávání: '"tdh"'
Autor:
SUMI AKTER, Fatema Tuz-Zuhura, Zannatul Ferdous, Md. Nazmul Hossain, Md. Tanvir Ahsan, Md. Abdus Salam
Publikováno v:
Journal of Advanced Biotechnology and Experimental Therapeutics, Vol 7, Iss 2, Pp 303-313 (2024)
The demand for fresh produce is rising daily as it's an excellent way to maintain a healthy lifestyle. The current work fixed the target employing culture-based and molecular techniques for isolating and identifying the pathogenic Vibrio parahaemolyt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9436294123a46fb92c00811e1f74d83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Seong Bin Park, Yan Zhang
Publikováno v:
Pathogens, Vol 13, Iss 9, p 774 (2024)
Vibrio parahaemolyticus is an important foodborne bacterium that causes severe gastroenteritis following the consumption of contaminated seafood. To identify V. parahaemolyticus and determine its pathogenicity, the U.S. Food and Drug Administration (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f2f61ff2794e4788fb48dea0c8f88d
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2362-2368 (2023)
Although Vibrio parahaemolyticus has become the most common pathogen in fresh and frozen seafood, its virulence changes have often been ignored during the processing of seafood. To investigate these potential risks, we used frozen Penaeus chinensis a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/776d84bea8204094b45169e91bed5dac
Publikováno v:
International Journal of Air-Conditioning and Refrigeration, Vol 31, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract In this work the design and analysis of 1 kW thermo-acoustic refrigerators with hydrogen and helium for the temperature difference of 38 K is discussed. Helium is the best for thermoacoustic refrigerators compared to the other competent gase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b253c9e9ebdd41f79ab41e95ca989077
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 6 (2023)
ABSTRACT To better characterize the population dynamics of Vibrio parahaemolyticus (Vp) containing different virulence genes, two Vp strains were inoculated into seawater separately and incubated at temperatures (10°C and 30°C) mimicking winter and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4f9132db1be47ceaac716a0ed237954
Autor:
Seong Bin Park, Yan Zhang
Publikováno v:
Pathogens, Vol 13, Iss 1, p 57 (2024)
Vibrio parahaemolyticus causes severe gastroenteritis in humans after consuming contaminated raw or undercooked seafood. A species-specific marker, the thermolabile hemolysin (tlh) gene, and two pathogenic markers, thermostable-related hemolysin (trh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6bc386a22bc4ea4831907e075289005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.