Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"tartrate stabilization"'
Autor:
Evgeniia Pasechnaya, Kseniia Tsygurina, Maria Ponomar, Daria Chuprynina, Victor Nikonenko, Natalia Pismenskaya
Publikováno v:
Membranes, Vol 13, Iss 1, p 84 (2023)
The application of electrodialysis for tartrate stabilization and reagent-free acidity correction of wine and juices is attracting increasing interest. New aliphatic membranes CJMC-3 and CJMA-3 and aromatic membranes CSE and ASE were tested to determ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c32600e678c94d5eb32845189a0014a2
Autor:
Kseniia Tsygurina, Evgeniia Pasechnaya, Daria Chuprynina, Karina Melkonyan, Tatyana Rusinova, Victor Nikonenko, Natalia Pismenskaya
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 12, p 1187 (2022)
Electrodialysis (ED) is an attractive method of tartrate stabilization of wine due to its rapidity and reagentlessness. At the same time, fouling of ion-exchange membranes by the components of wine materials is still an unsolved problem. The effect o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e46776a3894409b9cc9141a89ace393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 40, Iss 4, Pp 223-246 (2006)
The application of the cation exchange and double cation-anion exchange resins, regarding the wine tartrate stabilization, without previous treatment of wine by cold has been studied as well as their influence in phenolic, mineral and organic acid co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e63ee7cb4b04bf6aae4208a1ebd1c07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.