Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"tarragon oil"'
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 9, p 551 (2022)
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b04eb061e93a4b33b185c3ec3e3221df
Publikováno v:
Gels; Volume 8; Issue 9; Pages: 551
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Tax Review. Oct98, Vol. 9 Issue 9, p7. 1/8p.
Autor:
Ewing, Terzah
Publikováno v:
Wall Street Journal - Eastern Edition. 06/01/98, Vol. 231 Issue 105, pB4. 0p.
Publikováno v:
Wall Street Journal - Eastern Edition. 02/17/98, Vol. 231 Issue 32, pB4. 0p.
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Vitor Silverio Rodrigues (vitorsrodrigues@reitoria.unesp.br) on 2014-05-27T11:21:16Z No. of bitstreams: 0Bitstream added on 2014-05-27T14:44:30Z : No. of bitstreams: 1 2-s2.0-21244492047.pdf: 753335 bytes, checksum: 9bf9b40b3531b3fb19ef0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::374dda9cadaea6f1fa7dcb9a9167bdd6
http://www.ibb.unesp.br/Home/Departamentos/Botanica/RBPM-RevistaBrasileiradePlantasMedicinais/artigo_5_v7_n2.pdf
http://www.ibb.unesp.br/Home/Departamentos/Botanica/RBPM-RevistaBrasileiradePlantasMedicinais/artigo_5_v7_n2.pdf
Publikováno v:
New York Times. 3/22/96, Vol. 145 Issue 50374, pD4. 1/8p.
Publikováno v:
New York Times. 02/14/98, Vol. 147 Issue 51068, pD3. 0p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.