Zobrazeno 1 - 10
of 552
pro vyhledávání: '"tarragon oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gels, Vol 8, Iss 9, p 551 (2022)
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b04eb061e93a4b33b185c3ec3e3221df
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. 1:111-118
The chemical composition of an Italian oil of tarragon and two commercial oils of basil were examined by GC/MS. The oils, which were found to contain 19 known compounds, possessed estragole contents of 60%, 8.1% and 16.5%, respectively. The genotoxic
Publikováno v:
Gels; Volume 8; Issue 9; Pages: 551
There is a high demand for designing healthy-functional dairy gels with a newly structured protein network in the food industry. Non-fat yogurt gels enriched with stable tarragon essential oil-nanoemulsions (TEO-NEs) using crosslinking of microbial t
Publikováno v:
International Tax Review. Oct98, Vol. 9 Issue 9, p7. 1/8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New York Times. 02/14/98, Vol. 147 Issue 51068, pD3. 0p.
Publikováno v:
New York Times. 3/22/96, Vol. 145 Issue 50374, pD4. 1/8p.
Publikováno v:
Analele Universitatii Bucuresti: Chimie. 2009, Vol. 18 Issue 1, p21-25. 5p. 1 Chart, 1 Graph.