Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"tapioca flour"'
Autor:
Thidarat Pantoa, Possathorn Pongpaew, Doungjai Thirathumthavorn, Nopparat Prabsangob, Sunsanee Udomrati
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100358- (2024)
Native tapioca is strongly hydrophilic and hence not surface active in an emulsion. This research improved the functional properties of tapioca flour using physical modifications as heat-drying (HD) and combined heat-drying and ball milling (HD-Bmill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c22c31696044e05a754d9ede2fc14f1
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 138, Iss 6, Pp 101-114 (2023)
This study explores the use of Moringa leaves and tapioca flour as additives in chicken nuggets, a popular processed chicken meat product. Moringa leaves are known for their high nutritional content, including vitamins, minerals, and antioxidants. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8981254c7bb4ab2ada169014285ca95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 13, Iss 2, Pp 432-443 (2022)
The objective of this study was to evaluate the effects of starch, lipid, and protein components in flour on the mechanical properties of Indonesian Biji Ketapang (BK) cookies. Since the type of flour determines the amounts of nutrients, three typ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252bbf44c9d04d0a85d59259c581d706
Autor:
Aris Sri Widati, Mustakim Mustakim, Eny Sri Widyastuti, Herly Evanuarini, Dedes Amertaningtyas, Mulia Winirsya Apriliyani
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 17, Iss 1, Pp 27-33 (2022)
The purpose of this research was to determine the best type and level of tapioca flour in rabbit meatballs based on pH, WHC, cooking loss, and color. Rabbit meat and tapioca flour were used as research materials. The method used is a laboratory exper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/435fa0a7f85a47d59677745bec741e9f
Publikováno v:
Rona Teknik Pertanian, Vol 13, Iss 1, Pp 24-39 (2020)
Abstrak. Kayu bayur banyak digunakan untuk pembuatan bahan baku furnitur yang menghasilkan limbah serbuk gergaji. Kayu bayur memiliki nilai kalor sebesar 4.452,01 kal/gr, kadar abu 1,04% dan kadar air 19,29%. Serbuk gergaji kayu bayur ini sangat berp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/004a019ff49b454d8c0b86323337f207
Publikováno v:
Jurnal Serambi Engineering, Vol 7, Iss 1 (2022)
PT Sari Tani Sumatera uses the WWTP system in method stabilization pond with the aim that the level of wastewater produced can be reduced efficiently and naturally. But the biggest problem is, they have is in the environmental aspect of the generated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8956e34ca1654bbc91ebf3277f801717
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Novi Mayang Runa
Publikováno v:
Journal of Aquaculture and Fish Health, Vol 8, Iss 1, Pp 54-61 (2019)
Biofloc technology is one of alternative method that used to control water quality on culture media using heterotrophic bacteria with addition of organic matter. This research was held to determine the effect of tapioca flour addition as source of bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0033fbf76f0f44e69aa6fd59a731d754