Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"tannin-acyl hydrolase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erick M. Peña-Lucio, Mónica L. Chávez-González, Liliana Londoño-Hernandez, Héctor A. Ruiz, José L. Martínez-Hernandez, Mayela Govea-Salas, Pradeep Nediyaparambil Sukumaran, Sabu Abdulhameed, Cristóbal N. Aguilar
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 9, p 781 (2023)
Tea (Camellia sinensis) is an evergreen shrub that is recognized worldwide for its functional properties. The current global production of green tea is approximately 5.3 million tons per year. Green tea processing has severely affected the generation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6418bb47eb0f4425b3551962c5a69e1e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Enzyme immobilization is an important alternative to stabilize enzyme properties favoring the efficiency of derivatives (enzyme + support/matrix) for different purposes. According to this, the current study aimed to immobilize the Aspergillus fumigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c34ef0c4c8e455d8305b7651dd0dbc8
Autor:
Rasiravathanahalli Kaveriyappan Govindarajan, Krishnamurthy Mathivanan, Chartchai Khanongnuch, Rajendran Srinivasan, Kridsada Unban, Arulanandam Charli Deepak, Dunia A. Al Farraj, Khaloud Mohammed Alarjani, Fatmah S. Al Qahtany
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 3, Pp 101359- (2021)
Objective: Bacterial mediated tannin acyl-hydrolase production was investigated Bacillus subtilis KMS2-2 in this study. Tannin acyl-hydrolase used as catalysts in the production of glucose and gallic acid. Also, it has potential application in bevera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c118cc4718c84a89b742efa8b739f947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martha Gabriela García Méndez, Thelma Karina Morales Martínez, Juan Alberto Ascacio Valdés, Mónica Lizeth Chávez González, Adriana Carolina Flores Gallegos, Leonardo Sepúlveda
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 2, p 48 (2021)
Bacteria have been used in the food industry to produce flavors, dyes, thickeners, and to increase food value, because bacterial fermentations favor the obtention of different metabolites such as tannins and different nutritional compounds in food. L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b18c23c0c2a84dd0a910da1cb4bd1804
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.