Zobrazeno 1 - 10
of 1 268
pro vyhledávání: '"tannin-acyl hydrolase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Govindarajan, Rasiravathanahalli Kaveriyappan, Mathivanan, Krishnamurthy, Khanongnuch, Chartchai, Srinivasan, Rajendran, Unban, Kridsada, Charli Deepak, Arulanandam, Al Farraj, Dunia A., Mohammed Alarjani, Khaloud, Al Qahtany, Fatmah S.
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science May 2021 33(3)
Autor:
Rasiravathanahalli Kaveriyappan Govindarajan, Krishnamurthy Mathivanan, Chartchai Khanongnuch, Rajendran Srinivasan, Kridsada Unban, Arulanandam Charli Deepak, Dunia A. Al Farraj, Khaloud Mohammed Alarjani, Fatmah S. Al Qahtany
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 3, Pp 101359- (2021)
Objective: Bacterial mediated tannin acyl-hydrolase production was investigated Bacillus subtilis KMS2-2 in this study. Tannin acyl-hydrolase used as catalysts in the production of glucose and gallic acid. Also, it has potential application in bevera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c118cc4718c84a89b742efa8b739f947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reshmi Akter, Jong Chan Ahn, Jinnatun Nahar, Muhammad Awais, Zelika Mega Ramadhania, Se-Woung Oh, Ji-Hyung Oh, Byoung Man Kong, Esrat Jahan Rupa, Dong Wong Lee, Deok Chun Yang, Se Chan kang
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Phenolics are phytochemicals in plants, fruits, and vegetables have potential health-promoting efficacies. However, mostly available as a complex form. So, to increase the contents and nutritional value of the phenolic compounds, fermentation is most
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c029269fb48c45d595ecbceed49d8f83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sharma AK; Department of Biotechnology, M.M. (Deemed to be University), Mullana-Ambala, Haryana, India., Beniwal V; Department of Microbiology, Central University of Haryana, Mahendergarh, Haryana, India.
Publikováno v:
Biotechnology and applied biochemistry [Biotechnol Appl Biochem] 2023 Aug; Vol. 70 (4), pp. 1439-1449. Date of Electronic Publication: 2023 Apr 17.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2012 90(4):780-792