Zobrazeno 1 - 10
of 25 315
pro vyhledávání: '"tannin content"'
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery. Sep2024, Vol. 14 Issue 3, p271-282. 12p.
Autor:
Zhang, Peng1 (AUTHOR) 2024zhangp@gmail.com, Wu, Qiang2 (AUTHOR) imauwq@emails.imau.edu.cn, Wang, Yanhan1 (AUTHOR), Huang, Yun1 (AUTHOR), Xie, Min1 (AUTHOR) xiemin@imau.edu.cn, Fan, Li1 (AUTHOR) xiemin@imau.edu.cn
Publikováno v:
Life (2075-1729). Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p416. 12p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 14, Iss 3, Pp 271-282 (2024)
IntroductionTannins are a type of phenolic compound usually found in plants, with high molecular weights typically ranging from 500 to more than 3000 Da and even up to 20000 Da. The chemical structure of tannins is very diverse and varied. Tannin exi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1bc6b0b920e4643a8748badfbe9a056
Publikováno v:
Journal of Research in Pharmacy. 2023, Vol. 27 Issue 6, p2487-2496. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
Cold-hardy hybrid grape cultivars have low tannin content compared to Vitis vinifera cultivars, which leads to unbalanced red wines and therefore low-quality wines. Viticultural practices, such as nitrogen fertilisation and the use of plant growth re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3eb17458a8db4b5dba305ea68c728f67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 1 October 2023 201
Autor:
Zhang, Jiahong, Lei, Yu, He, Lin, Hu, Xinjun, Tian, Jianping, Chen, Manjiao, Huang, Dan, Luo, Huibo
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2023 123