Zobrazeno 1 - 10
of 6 299
pro vyhledávání: '"t. aestivum l."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ERENLER, Sultan1 sultanerenler@gmail.com, BİLGİN, Oğuz2 obilgin@nku.edu.tr, BALKAN, Alpay2 abalkan@nku.edu.tr, GÖÇMEN, Damla BALABAN2 dgocmen@nku.edu.tr, BAŞER, İsmet2 ibaser@nku.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. may2024, Vol. 21 Issue 3, p807-815. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manish K. Vishwakarma, Pradeep K. Bhati, Uttam Kumar, Ravi P. Singh, Sundeep Kumar, Velu Govindan, Gurvinder Singh Mavi, Karthikeyan Thiyagarajan, Narain Dhar, Arun K. Joshi
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Bread wheat (T. aestivum) is one of the world’s most widely consumed cereals. Since micronutrient deficiencies are becoming more common among people who primarily depend upon cereal-based diets, a need for better-quality wheat varieties has been fe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/629afedaa6cd49329eb0ab245962e48b