Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"systems and environmental"'
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 20, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Background Healthy eating and active living policy, systems, and environmental (PSE) changes are implemented across the United States through Cooperative Extension. However, translating multisector PSE changes to practice in community settin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fb96fcb5f11498783cb0bef5ae00719
Autor:
Shannon A. Klisch, Katherine E. Soule
Publikováno v:
Children, Vol 11, Iss 5, p 525 (2024)
Research indicates that health interventions are most effective when they address multiple social determinants of health to support positive behavior. Schools as Hubs of Health, a comprehensive model of nutrition and physical activity education, was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d6c3ad998ce45299e4a7514f2306036
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larsen, Troels Fjordbak
The project presents a calculation of the benefits and effects of the current market surveillance of ecodesign and energy labelling in the Nordic countries. The results indicate that market surveillance is cost effective, especially when countries co
Autor:
Owusua Yamoah, Jillian Schulte, Lindsay Osborn, Callie Ogland-Hand, Ana Claudia Zubieta, Darcy A. Freedman
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 12 (2023)
The Supplemental Nutrition Assistance Program-Education identified food pantries as a targeted setting for policy, system, and environmental (PSE) interventions to promote healthy eating among households who rely on pantries to supplement their food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/760ed8cdc23f442c84eb5736eae23f77
Autor:
Allison Karpyn, Barbara Ruhs, Ginnie Sawyer-Morris, Stephanie Weiss, Sara Grajeda, Donna LeVine, Punam Ohri-Vachaspati
Publikováno v:
Journal of Human Sciences and Extension, Vol 8, Iss 1, Pp 1-18 (2020)
The purpose of this study was to evaluate a multifaceted, collaborative approach to supermarket environmental change that included in-store couponing and educational marketing to increase low-fat milk purchasing across a 48-store supermarket chain se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a519aa140ba4a7cbcf5a82315701e59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Progress & Sustainable Energy. Nov/Dec2015, Vol. 34 Issue 6, p1558-1561. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suzanne Ryan-Ibarra, Amy DeLisio, Heejung Bang, Omolola Adedokun, Vibha Bhargava, Karen Franck, Katie Funderburk, Jung Sun Lee, Sondra Parmer, Christopher Sneed
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 9 (2020)
The aim of this study was to measure whether participating in Supplemental Nutrition Assistance Program – Education (SNAP-Ed) interventions is associated with changes in meeting recommendations for healthy eating and food resource management behavi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55a6c2629ca24a52abe20685d01e4d81