Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"synthetic sweetener"'
Autor:
Lea Victoria Griebsch, Elena Leoni Theiss, Daniel Janitschke, Vincent Konrad Johannes Erhardt, Tobias Erhardt, Elodie Christiane Haas, Konstantin Nicolas Kuppler, Juliane Radermacher, Oliver Walzer, Anna Andrea Lauer, Veronika Matschke, Tobias Hartmann, Marcus Otto Walter Grimm, Heike Sabine Grimm
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 6, p 1467 (2023)
Due to a worldwide increase in obesity and metabolic disorders such as type 2 diabetes, synthetic sweeteners such as aspartame are frequently used to substitute sugar in the diet. Possible uncertainties regarding aspartame’s ability to induce oxida
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e4bad9d0d8b43cd9987b88a037c7ea9
Publikováno v:
مجله دانشگاه علوم پزشکی گرگان, Vol 19, Iss 4, Pp 27-31 (2017)
Background and Objective: Artificial sweeteners are chemical or natural substances used in foods and beverages. The aim of this study was to compare the glycemic control status before and after the use of artificial sweeteners with conventional nutri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/622f3b06661145c5a5dfa80b5a67b5bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.