Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"synephrine alkaloids"'
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research. 54:175-185
This article describes results obtained by testing the European Food Safety Authority-tiered guidance approach for safety assessment of botanicals and botanical preparations intended for use in food supplements. Main conclusions emerging are as follo
Autor:
Speijers, G., Bottex, B., Dusemund, B., Lugasi, A., Toth, J., Amberg-Muller, J., Galli, C., Silano, V., Rietjens, I.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research 54 (2010)
Molecular Nutrition & Food Research, 54, 175-185
Molecular Nutrition & Food Research, 54, 175-185
This article describes results obtained by testing the European Food Safety Authority-tiered guidance approach for safety assessment of botanicals and botanical preparations intended for use in food supplements. Main conclusions emerging are as follo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2cf6ab510476afe16c25a4a043063539
https://research.wur.nl/en/publications/safety-assessment-of-botanicals-and-botanical-preparations-used-a
https://research.wur.nl/en/publications/safety-assessment-of-botanicals-and-botanical-preparations-used-a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.