Zobrazeno 1 - 10
of 882
pro vyhledávání: '"swine gut microbiome"'
Autor:
Brinck, Julius Emil, Lassen, Simon Bo, Forouzandeh, Asal, Pan, Ting, Wang, Yan-Zi, Monteiro, Alessandra, Blavi, Laia, Solà-Oriol, David, Stein, Hans H., Su, Jian-Qiang, Brandt, Kristian K.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 20 January 2023 857 Part 3
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 11, Iss 6, Pp 1824-1832 (2020)
The swine gut microbiome has received remarkable attention in recent years given that pigs serve not only as important sources for animal-derived food but also as excellent biomedical models for human health. However, despite recent advances in the u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b5eddf657604fc68859e8895e6fc511
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaofan Wang, Samantha Howe, Xiaoyuan Wei, Feilong Deng, Tsungcheng Tsai, Jianmin Chai, Yingping Xiao, Hua Yang, Charles V. Maxwell, Ying Li, Jiangchao Zhao
Publikováno v:
mSystems, Vol 6, Iss 4 (2021)
ABSTRACT Despite the substantial progress made in human gut culturomics, little is known about the culturability of the swine gut microbiota. In this study, we cultured swine gut microbiota using 53 bacterial cultivation methods with different medium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65e42433064a4619902b86ad235e6de9
Autor:
Sriniwas Pandey, Eun Sol Kim, Jin Ho Cho, Minho Song, Hyunok Doo, Sheena Kim, Gi Beom Keum, Jinok Kwak, Sumin Ryu, Yejin Choi, Juyoun Kang, Jeong Jae Lee, Hyeun Bum Kim
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
Non-digestible carbohydrates are an unavoidable component in a pig’s diet, as all plant-based feeds contain different kinds of non-digestible carbohydrates. The major types of non-digestible carbohydrates include non-starch polysaccharides (such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23692f6ad7f14373a957303bdbd9926b
Autor:
Xiaofan Wang, Tsungcheng Tsai, Feilong Deng, Xiaoyuan Wei, Jianmin Chai, Joshua Knapp, Jason Apple, Charles V. Maxwell, Jung Ae Lee, Ying Li, Jiangchao Zhao
Publikováno v:
Microbiome, Vol 7, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
Abstract Background Despite recent advances in the understanding of the swine gut microbiome at different growth stages, a comprehensive longitudinal study of the lifetime (birth to market) dynamics of the swine gut microbiome is lacking. Results To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a87215bdae84346b84147c600fa8fba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 7, p 1753 (2023)
Considering that pigs are naturally weaned between 12 and 18 weeks of age, the common practice in the modern swine industry of weaning as early as between two and four weeks of age increases challenges during this transition period. Indeed, young pig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a266d04d8a94ebda42730ca8dbf48e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.