Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"swine fresh sausage"'
Autor:
Lima, Bruno Reis Carneiro Costa, Canto, Anna Carolina Vilhena da Cruz Silva, Nascimento, Rafael Soares, Franco, Robson Maia, Nascimento, Elmiro Rosendo
Publikováno v:
Brazilian Journal of Veterinary Medicine; Vol. 33 No. 3 (2011); 133-136
Revista Brasileira de Medicina Veterinária; v. 33 n. 3 (2011); 133-136
Brazilian Journal of Veterinary Medicine
Sociedade de Medicina Veterinária do Estado do Rio de Janeiro (SOMVERJ)
instacron:SBMV
Revista Brasileira de Medicina Veterinária; v. 33 n. 3 (2011); 133-136
Brazilian Journal of Veterinary Medicine
Sociedade de Medicina Veterinária do Estado do Rio de Janeiro (SOMVERJ)
instacron:SBMV
Costa Lima B.R.C., Canto A.C.V. da C.S., Nascimento R.F. Franco R.M. & Nascimento E.R. [Prevalence of Salmonella spp. on the surface and interior of swine fresh sausage from retail service of Niterói, Rio de Janeiro, Brazil]. Prevalência de Salmone
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::333ddedae6ee85cffaed620062be1971
https://rbmv.org/BJVM/article/view/807
https://rbmv.org/BJVM/article/view/807
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.