Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"sweet wine"'
Autor:
David Castrillo, Pilar Blanco
Publikováno v:
Frontiers in Bioscience-Elite, Vol 16, Iss 1, p 10 (2024)
Background: Tostado is a traditional sweet wine from the Designations of Origins (DOs) of Ribeiro and Valdeorras in Galicia (NW Spain). The harvested grapes are air-dried and pressed to increase the concentrations of sugars, acids, and flavour compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7714f59e8fc44eeaa721c9ab0af96825
Autor:
Pablo Andreu-García, Ana Jiménez-Cantizano, Pau Sancho-Galán, Víctor Palacios, Remedios Castro-Mejías, Antonio Amores-Arrocha
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 11, p 2686 (2023)
Due to global warming and the effects associated with it, the wine industry is facing important challenges during the winemaking process and the production of high-quality wines. In this study, mistelas and naturally sweet wines were produced with th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/018ee52db8b94afebca293825544e3fd
Autor:
Bárbara Teodora Andrade Koelher, Soraya Maria Moreira de Souza, Andréa Miura da Costa, Elizama Aguiar-Oliveira
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 60, Iss 2, Pp 192-201 (2022)
Research background. Cocoa honey and cocoa pulp are both highly appreciated fruit pulp, but until now, cocoa honey has been less processed than cocoa pulp. In this work, we investigate the applicability of Saccharomyces cerevisiae strains to ferment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a5b038e505648288e654627c94fa2b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemosensors, Vol 11, Iss 2, p 98 (2023)
Due to their inhibitory effect on the growth and fermentation of yeasts, medium-chain fatty acids can be used for the production of naturally sweet wines. Addition of octanoic acid, decanoic acid or their combinations is able to stop the alcoholic fe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bea78bce19414e71bab6c3306befbc61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
shaw, hank
Publikováno v:
Gastronomica, 2008 Aug . 8(3), 74-78.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1525/gfc.2008.8.3.74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1881 (2021)
The influence of light exposure, bottle color and storage temperature on the quality parameters of Malvasia delle Lipari (MdL) sweet wine were investigated. Wine samples bottled in clear-colored (colorless, green and amber) glass were stored under di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6694ec20ba374bc19768d059a313e851
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.