Zobrazeno 1 - 10
of 645
pro vyhledávání: '"sweet taste intensity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hirotaka Wada, Hideki Matsumoto, Mutsumi Takagiwa, Hitomi Sato, Kyoko Ishiguchi, Aya Inoue, Tazuko K. Goto
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
BackgroundTo understand age-related changes in sweet taste perception in daily life, it is important to understand taste intensity at the suprathreshold level. Previous studies have attempted to characterize the temporal aspects of human taste percep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6663c33c77141828139a77e81572d05
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition January 2016 103(1):50-60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 103:50-60
Background Individuals who adhere to reduced-sodium diets come to prefer less salt over time, but it is unclear whether sweet taste perception is modulated by reduced sugar intake. Objective The objective was to determine how a substantial reduction
Publikováno v:
eNeuro
The intensity of sucrose (its perceived concentration) and its palatability (positive hedonic valence associated with ingestion) are two taste attributes that increase its attractiveness and overconsumption. Although both sensory attributes covary, i
Publikováno v:
Cannabis and Cannabinoid Research
Cannabis and Cannabinoid Research, 2(1), 114-122
Cannabis and Cannabinoid Research 2 (2017) 1
Cannabis and Cannabinoid Research, 2(1), 114-122
Cannabis and Cannabinoid Research 2 (2017) 1
Introduction: The endocannabinoid system (ECS) plays an important role in food reward. For example, in humans, liking of palatable foods is assumed to be modulated by endocannabinoid activity. Studies in rodents suggest that the ECS also plays a role