Zobrazeno 1 - 10
of 9 186
pro vyhledávání: '"sweet snacks"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 6/12/2024, Vol. 72 Issue 23, p13308-13319, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2021 166
Autor:
Kristina Radoš, Kristian Pastor, Jovana Kojić, Saša Drakula, Filip Dujmić, Dubravka Novotni, Nikolina Čukelj Mustač
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4417 (2023)
Betaine is a non-essential amino acid with proven functional properties and untapped potential for cereal food enrichment. While 3D printing represents a viable approach for manufacturing enriched cereal-based foods with novel shapes and textures, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a63e55109614461bd9272ead18fd481
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isna A. Fajarini, Mika Matsuzaki, Cara F. Ruggiero, Caroline R. Wensel, Sangwon Chung, Laura Hopkins, Lisa Poirier, Uriyoán Colón-Ramos, Joel Gittelsohn
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 12, p 4516 (2021)
Psychosocial factors may influence consumption patterns of sweet snacks and sugar sweetened beverages (SSB), which are potential risk factors for obesity among African American (AA) adolescents. We used multivariable linear and logistic regression mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cff9962aa024748bac4e96bd5112432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.